Agenda esdeveniments

Carrera Popular Galápagos 3F Virtual

Tot el dia del 14 gener 2021
al 24 gener 2021

A causa de l’actual situació de pandèmia generada per la COVID-19, aquest any 2021 començarà sense el nostre clàssic Circuit de Carreras Populares de València. Si bé tenim l’esperança que la situació millore en els pròxims mesos, s’aplane la corba i les vacunes aconseguisquen aqueixa immunitat de grup desitjada, fins llavors la nostra intenció és celebrar les diferents proves que integrarien el circuit de manera virtual.

Per això, atés que el pròxim 24 de gener hauria d’haver-se celebrat la carrera Popular Galápagos, des del 14 de gener ja pots inscriure’t i participar en la versió virtual d’aquesta clàssica carrera.

La seua participació és totalment gratuïta, i has de recordar que en cas de realitzar-la amb més persones, has de respectar la distància de seguretat

Distància

Pots triar entre la distància tradicional de la prova 6.300m o una més curta de 3.000 m. Tu tries el lloc. Per a estandarditzar recorreguts intenta córrer un en lloc el més pla possible i a poder ser recorreguts circulars perquè almenys existisca la mateixa pujada que baixada.

Inscripcions

Es podran fer fins al des del dijous 14 de gener fins al 24 de gener a les 21:00h, en el següent enllaç:

https://www.toprun.es/eventos/xxiii-carrera-popular-galapagos-2021
 

Com descarregar APP

Descarrega’t l’APP “Cronochip live” per a participar, la trobaràs tant en Google Play com en Apple Store. Els enllaços de descàrrega són:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sportmaniac_live_app_android.cronochip

https://apps.apple.com/us/app/cronochip-live/id1498438824

També podràs participar sense l’APP, pujant el teu recorregut GPX, prèviament extret del teu rellotge, en el següent enllaç: https://exercise-upload.copernico.cloud/xxiii-carrera-popular-galapagos-3f-virtual

Categories i classificacions

La participació en l’esdeveniment generarà una classificació de manera orientativa, però no dóna dret a premis. Servirà per a poder comparar-nos amb altres corredors i corredores i fomentar una rivalitat sana.

La classificació apareixerà publicada en l’APP amb la qual vas participar, i en el següent enllaç:

https://sportmaniacs.com/c/xxiii-carrera-popular-galapagos-3f-virtual


del14 gener 2021
al24 gener 2021
Tot el dia

0

Categories de l'esdeveniment
Activitats Carreres Populars Actividad física