Agenda esdeveniments

Carrera Ponle Freno 2023

19:45 -21:00 17 de juny 2023

València serà la pròxima parada del Circuit de Carreras de Ponle Freno en 2023, any en què l’acció impulsada per Atresmedia al costat del seu soci estratègic Fundación AXA compleix el seu 15é aniversari des que començara la seua labor per reduir les víctimes d’accidents en carretera.

La carrera serà dissabte que ve 17 de juny i, com a novetat, la carrera serà vespertina, en horari de vesprada, sent una de les tres carreres nocturnes amb les quals compta el Circuito de Carreras Ponle Freno.

La carrera infantil començarà a les 19.45 hores mentre que les modalitats de 5.000 i 10.000 metres està previst que comencen a les 20.30 hores. La zona d’eixida i meta se situarà en el Passeig de l’Albereda travesse amb carrer Alfred Toran i Olmos (voltants de Ciutat de les Arts i les Ciències).

La inscripció a la carrera es manté oberta en la seua pàgina web fins al mateix dia de la prova o fins a esgotar dorsals.

Com en totes les carreres de Ponle Freno, els fons es destinaran a projectes de sensibilització i prevenció o en suport a víctimes d’accidents de trànsit. En aquesta ocasió, el 100% de la recaptació es destinarà a la delegació de València de la Fundación Aesleme per al seu projecte ‘Te puede pasar’.

Distància del recorregut

Carreres infantils, carrera de 5K i carrera de 10K.
Passeig de l'Albereda travesse amb carrer Alfred Toran i Olmos (voltants de Ciutat de les Arts i les Ciències)

dissabte 17 de juny 2023
19:45 -21:00

0


Entidad organizadora
Organitzada per Atresmedia, amb la col·laboració de l'Ajuntament de València i patrocinada per Fundación AXA
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Edat escolar Esdeveniments Participatius Actividad física Atletisme