Agenda esdeveniments

Carrera de la Mujer Central Lechera Asturiana 2024

09:00 -13:30 14 d’abril 2024

El pròxim 14 d’abril, a les 09:00h. se celebrarà una nova edició de l’esperada Carrera de la Mujer Central Lechera Asturiana de València i  ja és possible inscriure’s a esta cita a través de la web www.carreradelamujer.com

València serà la segona prova de l’any després de la de Gran Canària que inicia el circuit nacional de la Carrera de la Dona, i s’esperen unes 9.000 participants que s’uniran a la “Marea Rosa”, en un esdeveniment esportiu i de caràcter solidari i reivindicatiu del paper de la dona en l’esport i en la societat.

Es repetirà el recorregut del passat any, d’uns 6,5 quilòmetres, que ja va reprendre l’eixida i meta de la ubicació original anterior a la pandèmia del Coronavirus: des de l’Avinguda Enginyer Manuel Soto (enfront dels Embulls) fins a creuar l’arc d’arribada en el Passeig Marítim enfront de la mar. És un recorregut molt més bonic i còmode per a les participants.

El festival de fitnes i aeròbic d’una hora es desenvoluparà a l’esplanada annexa a l’Hotel de Les Arenes.

Com a objectiu fonamental des de 2004 continua mantenint promocionar la pràctica del *running i de l’exercici aeròbic entre totes les dones, lluitar contra el càncer, recaptar fons per a promoure la seua investigació i conscienciar sobre la importància de la seua prevenció anticipada, així com combatre la violència de gènere i les desigualtats socials i educatives que patixen les dones en tots els àmbits.

Distància del recorregut

6,5 km aproximadament
Més informació de l'esdeveniment

 https://www.carreradelamujer.com/muj-valencia

Eixida en l'Avinguda Enginyer Manuel Soto (enfront dels Embulls) i Meta en el Passeig Marítim enfront de la mar.

diumenge 14 d’abril 2024
09:00 -13:30

0


Entidad organizadora
Àrea d'Esdeveniments Esportius de Sport Life Ibèrica, S.A.O., en col·laboració amb l'Ajuntament de València
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Esdeveniments Participatius Actividad física Atletisme