Agenda esdeveniments

Carrera de la Dona “Central Lechera Asturiana” 2021

19:00 -21:00 11 setembre 2021

La marea rosa ja calfa de cara a la primera cita del calendari 2021. Un any més, València estrena el circuit nacional de la Carrera de la Dona “Central Lechera Asturiana”. I un any més, la marea acudirà a aquesta cita solidària amb l’Associació Espanyola contra el Càncer per a mostrar el seu suport a ritme de camallada, en la 17a edició d’aquesta carrera.

La prova es disputarà dissabte que ve 11 de setembre a partir de les 19:00h, en tandes de 700 corredores cada 20 minuts, sobre un recorregut de 6,5 quilòmetres aprox, totalment plans i urbans. L’eixida estarà situada al carrer José Ballester Gozalvo (esplanada adjacent a l’Institut Educació Secundària Isabel de Villena). Es tracta d’una carrera amb participació limitada per les directrius de les institucions sanitàries i complirà escrupolosament amb les mesures de seguretat anti Coronavirus en tot moment.

Com en anys anteriors es pot formar equip amb familiars, companyes de treball, amigues del gimnàs… hi ha més de 25 categories diferents.

La Carrera de la Dona Central Lechera Asturiana 2021 manté el seu esperit solidari d’anteriors edicions i un marcat caràcter social i integrador, amb l’objectiu de continuar conscienciant a les dones sobre la importància de la seua incorporació massiva al món de l’esport, lluitar contra el càncer de mama i combatre les desigualtats a les quals s’enfronten les dones, així com la violència de gènere. Tots els dorsals portaran una altra vegada el número 016, telèfon d’atenció a les dones de violència masclista, que no deixa rastre en la factura telefònica.

Córrer aquesta prova és molt més que completar el recorregut fins a aconseguir la meta, és córrer per a donar forces a totes aquelles que lluiten o van lluitar contra el càncer.

Més informació de l'esdeveniment

 https://www.carreradelamujer.com/

José Ballester Gozalvo (esplanada adjacent a l'Institut Educació Secundària Isabel de Villena)

dissabte 11 setembre 2021
19:00 -21:00

0


Entidad organizadora
Organitzat per l'àrea d'esdeveniments de la revista SPORT LIFE del grup Motorpress Ibèrica, S.A, en col·laboració amb l'Ajuntament de València.
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Esdeveniments Participatius Actividad física Atletisme