Agenda esdeveniments

Carrera de la Dona “Central Lechera Asturiana” 2020

09:00 -12:00 05 abril 2020

Un any més, València estrena el circuit nacional de la Carrera de la Dona “Central Lechera Asturiana”. I un any més, la “marea rosa” acudirà a aquesta cita solidària amb l’Associació Espanyola contra el Càncer per a mostrar el seu suport a ritme de camallada, en la 16a edició d’aquesta carrera.

La prova es disputarà diumenge que ve 5 d’abril, amb eixida a les 9:00h. sobre un recorregut de 6,5 quilòmetres aprox, totalment plans i urbans. L’eixida estarà situada en l’Av. de l’Enginyer Manuel Soto i l’arribada al Carrer José Ballester Gozalvo (esplanada adjacent a l’Institut Educació Secundària Isabel de Villena).

Com en anys anteriors es pot formar equip amb familiars, companyes de treball, amigues del gimnàs… hi ha més de 25 categories diferents. Al costat de l’arribada hi haurà una gran classe oberta a tot el públic d’aeròbic i fitness.

La Carrera de la Dona Central Lecherra Asturiana 2020 manté l’esperit solidari d’anteriors edicions i un marcat caràcter social i integrador, amb l’objectiu de continuar conscienciant a les dones sobre la importància de la seua incorporació massiva al món de l’esport, lluitar contra el càncer de mama i combatre les desigualtats a les quals s’enfronten les dones, així com la violència de gènere. Tots els dorsals portaran una altra vegada el número 016, telèfon d’atenció a les dones de violència masclista, que no deixa rastre en la factura telefònica.

Córrer aquesta prova és molt més que completar el recorregut fins a aconseguir la meta, és córrer per a donar forces a totes aquelles que lluiten o van lluitar contra el càncer.

Distància del recorregut

6.500 metres (aprox.)
Més informació de l'esdeveniment

 www.carreradelamujer.com

Eixida en l'Av. de l’Enginyer Manuel Soto i arribada al i l'arribada al Carrer José Ballester Gozalvo (esplanada adjacent a l'Institut Educació Secundària Isabel de Villena)

diumenge 05 abril 2020
09:00 -12:00

0


Entidad organizadora
Motorpress Ibèrica, S.A, en col·laboració amb l'Ajuntament de València
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Esdeveniments Participatius Actividad física Atletisme