Agenda esdeveniments

Carrera 10KFem – Dia de la Dona… Esportista! 2024

09:00 -13:00 03 de març 2024

Amb motiu del 8M, arriba la dècima edició de Carrera 10KFem – Dia de la Dona… Esportista!, la primera carrera de 10 quilòmetres de categoria únicament femenina que se celebra en tota Espanya.

La prova, organitzada pel club Nosotras Deportistas, tindrà lloc diumenge que ve 3 de març, coincidint amb els actes de commemoració del Dia Internacional de la Dona a la ciutat de València.

L’eixida, a les 9:00h. del matí, tindrà lloc en el Passeig de l’Albereda 7 (entre el Pont de l’Exposició i el Pont del Real) i transcorrerà pels llocs més emblemàtics de la ciutat.

El propòsit principal d’aquesta prova és fomentar la participació femenina tant en el running com en l’esport en general. Però també busca difondre els valors i els beneficis de l’esport entre les dones i superar estereotips.

L’organització de la prova continua realitzant diferents accions al voltant de la carrera com els ‘Al 10KFem amb Serrano’, gràcies a la qual aquelles inscrites ho desitgen tenen l’oportunitat de preparar-se amb grups d’entrenament liderats per atletes del Club Cárnicas Serrano. A més, en la pàgina web https://www.carrera10kfem.com/ hi ha disponibles plans d’entrenaments específics per a cada nivell.

Enguany la carrera col·labora amb l’entitat solidària Associació de la Comunitat Valenciana d’Esclerosi Múltiple (ACVEM), entitat sense ànim de lucre la finalitat del qual és la promoció de tota classe d’accions dirigides a millorar la situació de les persones afectades per l’Esclerosi Múltiple (EM) i malalties similars, així com la dels seus familiars.

Distància del recorregut

10K
Més informació de l'esdeveniment

 https://www.carrera10kfem.com/

Passeig de l'Albereda nº 7 (entre el Pont de l'Exposició i el Pont del Real)

diumenge 03 de març 2024
09:00 -13:00

0


Entidad organizadora
Nosotras Deportistas
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Esdeveniments Participatius Atletisme