Agenda esdeveniments

Carrera 10KFem – Dia de la Dona… Esportista!

09:00 -12:00 05 de març 2023

Amb motiu del 8M, arriba la novena edició de Carrera 10KFem – Dia de la Dona… Esportista!, la primera carrera de 10 quilòmetres de categoria únicament femenina que se celebra en tota Espanya.

La prova, organitzada pel club Nosotras Deportistas, tindrà lloc diumenge que ve 5 de març, coincidint amb els actes de commemoració del Dia Internacional de la Dona a la ciutat de València. El repte d’enguany és batre el rècord en el nombre de participants, després que en l’edició del 2022 s’aconseguira igualar les xifres anteriors a la pandèmia.

L’eixida, a les 9:00h. del matí, tindrà lloc en el Passeig de l’Albereda Núm. 20 (entre el Pont de l’Exposició i el Pont de las Flores) i transcorrerà pels llocs més emblemàtics de la ciutat.

El propòsit principal d’aquesta prova és fomentar la participació femenina tant en el running com en l’esport en general. Però també busca difondre els valors i els beneficis de l’esport entre les dones i superar estereotips.

L’organització de la prova continua realitzant diferents accions al voltant de la carrera com els ‘Entrenaments a la meta amb Serrano’, gràcies a la qual aquelles inscrites ho desitgen tenen l’oportunitat de preparar-se amb grups d’entrenament liderats per atletes del Club Cárnicas Serrano. A més, en la pàgina web https://www.carrera10kfem.com/ hi ha disponibles plans d’entrenaments específics per a cada nivell.

També cal destacar l’increment en el nombre de llebres a seguir, així com l’I Trofeu UPV, dirigit a corredores pertanyents a la Universitat Politècnica de València.

Enguany la carrera col·labora amb l’entitat solidària ACECOVA (Associació de Celíacs de la Comunitat Valenciana), que treballa des de fa 25 anys a millorar la qualitat de vida de les persones celíaques.

Distància del recorregut

10K
Més informació de l'esdeveniment

 https://www.carrera10kfem.com/

Passeig de l'Albereda Núm. 20 (entre el Pont de l'Exposició i el Pont de las Flores)

diumenge 05 de març 2023
09:00 -12:00

0


Entidad organizadora
Nosotras Deportistas
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Esdeveniments Participatius Atletisme