Agenda esdeveniments

Carrera 10KFem 2021

Tot el dia del 18 juny 2021
al 20 juny 2021

La 10K Femenina torna aquest 2021 i ho fa en forma de carrera virtual. La prova es podrà realitzar del 18 al 20 de juny i les corredores poden triar córrer  entre les distàncies de 3, 5 ó 10K. Les inscripcions es fan a través de la web de Sportmaniacs i la pròpia web de la carrera (www.carrera10kfem.com).

Una vegada inscrites arribarà un correu electrònic perquè les esportistes es descarreguen una aplicació en el mòbil que els servirà per al dia de la 10KFem. El cost és de 2 euros, dels quals es destinarà 0,50 cèntims a la Associació d’Afectades per l’Endometriosi de València (AAEV).

Aquesta carrera virtual servirà de punt de trobada a totes les corredores que han estat preparant-se per a afrontar aquest repte i al qual convidem a totes a participar. És un bon moment per a quedar amb amigues i companyes per a poder córrer juntes, i reviure les sensacions tan especials de córrer la 10KFem.

La 10K Femenina regresa este 2021 y lo hace en forma de carrera virtual. 

La 10K Femenina regresa este 2021 y lo hace en forma de carrera virtual.

A més, s’han afegit les distàncies de 3 i 5 km perquè les corredores que s’inicien en el running també s’animen a participar.

Aquest esdeveniment per a les dones esportistes se celebrava des del seu inici en les dates pròximes a el Dia Internacional de la Dona, amb l’objectiu de promoure la participació de les dones en l’esport.

Més d’un any després que es declarara la pandèmia, encara existeixen restriccions importants a la ciutadania, i a més el compliment del protocol sanitari vigent obligaria l’organització a celebrar una 10KFem molt diferent a les ja realitzades en les passades edicions i lluny dels estàndards de qualitat que sempre s’han oferit a les corredores.

10KFem 2022

L’organització ja té posada la mirada en el 6 de març de 2022, confiant que, gràcies a l’esforç, la prudència i la solidaritat de tota la ciutadania, hàgem aconseguit una situació que permeta a totes les corredores que ho desitgen gaudir de la 10KFem.

Distància del recorregut

Les corredores poden triar córrer  entre les distàncies de 3, 5 ó 10K.
Més informació de l'esdeveniment

 https://www.carrera10kfem.com/

Carrera en format virtual

del18 juny 2021
al20 juny 2021
Tot el dia

0


Entidad organizadora
Nosotras Deportistas
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Actividad física Atletisme