Agenda esdeveniments

Carrera 10KFem 2020 – Dia de la Dona… Esportista!

09:00 -13:00 08 de març 2020

Torna la carrera 10KFem 2020 – Dia de la Dona… Esportista!. Esta prova de categoria femenina se celebrarà per sisé any consecutiu diumenge que ve 8 de març a les 9:00 hores, i buscarà superar el cens de més de 2.100 dones registrat el passat 2019. La 10KFem és una carrera pionera en la seua distància a nivell nacional per commemorar el Dia Internacional de la Dona des de l’àmbit esportiu. Així, esta data assenyalada s’aprofita per a promoure la pràctica de l’esport entre les dones i posar en valor el treball de les esportistes.

D’altra banda, a causa de la bona acollida collida en les anteriors edicions, l’organització de la 10KFem ha decidit repetir els entrenaments oferits per Nosotras Deportistas junt amb les atletes del Club Atletismo Serrano. Estes sessions, que começaran en gener, perseguixen que les dones debutants s’enfronten amb garanties a la seua primera carrera de 10.000 metres, així com que les corredores amb experiència milloren les seues marques personals.

La Carrera 10KFem – Dia de la Dona…Esportista! És una carrera popular de categoria femenina organitzada per Nosotras Deportistas, amb el suport de la Diputació de València, l’Ajuntament de València i la col·laboració de diverses entitats públiques i privades. A més, com és habitual també compta amb soci solidari, que enguany és l’Associació d’Afectades d’Endometriosis València (AAEV), una entitat que té com a objectius sensibilitzar i informar sobre aquesta malaltia de la qual encara es desconeix la causa.

Més informació de l'esdeveniment

 www.carrera10kfem.com/

Eixida des del Passeig de l'Albereda (entre Pont del Reial i Pont de l'Exposició)

diumenge 08 de març 2020
09:00 -13:00

0


Entidad organizadora
Nosotras Deportistas
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Esdeveniments Participatius Atletisme