Agenda esdeveniments

Campionat d’Europa de Triatló de València 2021 + Triatló OPEN

Tot el dia del 24 setembre 2021
al 26 setembre 2021

El mes de setembre, els dies 24, 25 i 26, la ciutat de València celebrarà el seu consagrat València Triatló, que en aquesta edició acollirà el Campionat d’Europa de Triatló, tant en elit, paratriatló i grups d’edat.

En ell podran participar esportistes federats de tot el continent europeu, que es classifiquen segons els criteris de les seues diferents federacions nacionals. Aquest esdeveniment es disputarà en dos distancies Sprint (750m – 20km – 5km) i Olímpica (1.500m – 40km – 10km).

La competició tindrà lloc com és habitual a l’entorn de La Marina de València, amb la prova de natació dins de la dàrsena del port. El recorregut ciclista es realitzarà per dos de les avingudes més importants de la façana marítima de la ciutat, l’Avinguda del Port i Serreria. I de nou la carrera a peu recorrerà el bell entorn de La Marina, amb l’edifici Ves e Vents com a punt de referència.

A més, l’esdeveniment assumirà proves populars del València Triatló, de diferents distàncies assequibles a totes les edats al costat de competicions internacionals del més alt nivell esportiu. En el circuit del Campionat Europeu, els participants del València Triatló podran competir i tornar a gaudir del triatló popular. La competició s’amplia a tot el cap de setmana, començant el divendres 24 de setembre a les 16.30h. amb la distància Supersprint, la més curta i explosiva de totes. Li seguiran en jornada matutina, el dissabte l’eixida Sprint, i el diumenge la distància regna, el triatló Olímpic.

La ciutat en molt poc temps s’està constituint com una ciutat referent per al triatló mundial. Cal no oblidar que la temporada passada València va organitzar en un any molt complicat la prova més brillant del calendari ITU en 2020. Aquesta cita significarà la recuperació del gran triatló continental, albergant després de dos anys el Campionat d’Europa, el gran referent per als triatletes europeus.

Més informació de l'esdeveniment

 valenciatriatlon.com

La Marina de València

del24 setembre 2021
al26 setembre 2021
Tot el dia

0


Entidad organizadora
Organitzat per la Federació Espanyola de Triatló i la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana, compta amb el suport de: Ajuntament de València, Diputació de València, Comunitat de l’Esport, Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, Fundació Trinidad Alfonso i Consell Superior d'Esports.
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Esdeveniments Participatius Grans Esdeveniments Triatló