Agenda esdeveniments

Campionat d’Espanya d’Handbol Platja

Tot el dia del 13 d’agost 2021
al 15 d’agost 2021

La Platja de la Malva-rosa serà l’escenari des de divendres que ve 13 d’agost, i fins al diumenge 15, l’últim torneig de la temporada nacional d’handbol platja, la XXII edició del Campionat d’Espanya d’Handbol Platja. València, que no va poder albergar l’any passat la competició a causa de la suspensió provocada per la COVID, tornarà a gaudir dels girs sobre l’arena.

Des del matí del divendres 13 d’agost, la Platja de la Malva-rosa vibrarà amb l’emoció de l’handbol platja en les més de 10 pistes habilitades per a disputar els prop de 500 partits fins a la nit del diumenge 15. A més, i com ja és tradició en els Campionats d’Espanya, en la jornada del dissabte es disputaran els Partits de les Estreles entre les seleccions nacionals absoluts i els combinats de millors jugadors i jugadores de l’Arena Handball Tour 2021.

Les dos seleccions han disputat el Campionat d’Europa d’Handbol Platja, on les Guerreres de l’Arena es van penjar la medalla de bronze en el quadre femení i els Hispans de l’Arena van aconseguir un meritori quart lloc en la competició masculina. Un al·licient més per a gaudir a València del Campionat d’Espanya d’Handbol Platja.

S’espera que més de 2.100 participants competisquen sobre l’arena de la Platja de la Malva-rosa per a tancar la temporada d’handbol platja, ja que la capital del Túria serà l’última parada de l’Arena Handball Tour. Encara que no serà la primera vegada que el circuit faça parada en la Comunitat Valenciana en aquest 2021, perquè la temporada sobre l’arena va començar el mes de juny passat a les Platges d’Orihuela abans de recórrer altres ciutats del territori nacional.