Agenda esdeveniments

Campionat d’Espanya d’Halterofília Júnior 2024

Tot el dia 13 de juliol 2024

La Real Federació Espanyola d’Halterofília i el Club Halterofilia Cabanyal organitza este dissabte el Campionat d’Espanya d’Halterofília Júnior 2024 en el Pavelló Benicalap.

Durant tot el dia, les futures promeses de l’alçament de pes en l’àmbit nacional demostraran les seues habilitats en les instal·lacions municipals de la ciutat.

Les edats dels participants seran les recollides en el reglament de la Federació Internacional d’Halterofília, és a dir, dels 13 als 20 anys, tots dos inclusivament.

En esta competició participaran totes les categories reconegudes per la Federació Internacional d’Halterofília per a la categoria d’edat del campionat.

Seran premiats els tres primers llocs en la modalitat d’arrancada, dos temps i total olímpic de cadascuna de les categories amb representació.

A més, també seran premiats els tres primers esportistes de cada sexe, segons la puntuació elit.

Les tres primeres federacions masculines i femenines seran premiades, segons la suma dels punts elit dels seus esportistes participants.

D’esta manera, el Campionat d’Espanya d’Halterofília Júnior 2024 serà una oportunitat única per a poder veure als millors levantadors de pes júnior del país a València.

Pavelló Benicalap. Carrer de Castellonet de la Conquesta, 19

dissabte 13 de juliol 2024
Tot el dia

0

Entidad organizadora
Real Federació Espanyola d'Halterofília
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Grans Esdeveniments Halterofília