Agenda esdeveniments

Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques Sub18 Masculí i Femení

Tot el dia del 22 de juny 2024
al 23 de juny 2024

El CAU Rugbi València acollirà el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques Sub18 Masculí i Femení que se celebrarà en el Camp de Rugbi (Tram V) i Poliesportiu Quatre Carreres el cap de setmana del 22 al 23 de juny.

València rebrà al voltant de 20 Seleccions i més de 300 participants entre jugadors, jugadores i cossos tècnics, sent seu del major Torneig de Seven Sub18 Nacional.

Tant els equips femenins com els masculins lluitaran per un torneig que cada any creix en participació i interés competitiu.

En col·laboració amb la Federació de Rugbi de la Comunitat Valenciana i la Federació Espanyola de Rugbi, el club valencià continua apostant per l’organització de competicions i esdeveniments que promocionen el rugbi a la ciutat de València.

El CAU compta ja amb experiència en el desenvolupament d’esta mena de tornejos que altres temporades ha organitzat amb èxit.

El Camp de Rugbi (Tram V) i Poliesportiu Quatre Carreres són una instal·lació perfecta per la seua ubicació, llocs idonis perquè el públic s’acoste a conéixer el rugbi en general i en esta ocasió concreta la modalitat de Seven.

Més informació de l'esdeveniment

 https://caurugbyvalencia.com/eventos-cau-2/cesa-sub18/

Camp de Rugbi (Tram V) i Poliesportiu Quatre Carreres

del22 de juny 2024
al23 de juny 2024
Tot el dia

0

Entidad organizadora
CAU Rugby Valencia
Categories de l'esdeveniment
Activitats Edat escolar Grans Esdeveniments Rugbi