Agenda esdeveniments

Campionat d’Espanya de Ciclocross

Tot el dia del 06 de gener 2017
al 08 de gener 2017

La Penya Ciclista Campanar i la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana (FCCV), amb la col·laboració de la Fundació Esportiva Municipal, són els organitzadors del Campionat d’Espanya de Ciclocross, i que servirà a la capital de la Comunitat Valenciana per a convertir-se en un referent indiscutible del ciclocross nacional.

El llit del riu Túria i just enfront de l’estació d’Autobusos i Nou Centre (avinguda Menéndez Pidal), canviarà durant el cap de setmana el seu aspecte dominical per a albergar esta prova a nivell nacional.

L’horari dels Nacionals serà semblant al dels últims anys, amb la prova elit com a fi de festa el diumenge al matí, a partir de les 13:15h, precedida per cadets (10:30h) i júniors (11:45h.)

El dissabte, hem de destacar la prova de dones per a totes les categories – Elit, sub23, júniors i cadets -, a les 12,00, i la sub23, com última prova oficial de la vesprada (15:45h.). Igualment s’han programat en eixa jornada les proves de màsters 50 i 60 (9:30h.), de màsters 40 (10:45h.) i de màsters 30 (14:30h). Els campionats hauran començat el divendres a les 16:00 amb el relleu per seleccions.

El ciclocross ha sigut tradicionalment el germà pobre del ciclisme de carretera. Però en la ciutat de València es pot dir just el contrari, ja que esta especialitat hivernal convertirà un any més a la nostra ciutat, en el gran referent a nivell nacional.

Llit del Riu Túria, a l'altura de Menéndez Pidal

del06 de gener 2017
al08 de gener 2017
Tot el dia

0

Entidad organizadora
Penya Ciclista Campanar i la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana (FCCV), amb la col·laboració de la Fundació Esportiva Municipal
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Edat escolar Grans Esdeveniments Ciclocross