Agenda esdeveniments

Campionat d’Espanya de Boccia de Joves 2018

Tot el dia del 03 de febrer 2018
al 04 de febrer 2018

La Federació Espanyola d’Esports de Persones amb Paràlisi Cerebral i Dany Cerebral Adquirit (FEDPC) organitza i convoca junt amb la Federació Espanyola d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FEDDF) i la Federació d’Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana (FESA), el Campionat d’Espanya de Boccia de Joves 2018.

Boccia o botxa és un joc dissenyat per a persones amb diversitat funcional, inspirat en el joc d’origen italià bocce o botxes, d’on pren el seu nom, i acceptat com Esport paralímpic des de 1984. S’apliquen les regles de la BISFed (Federació Internacional Esportiva de Boccia). Inicialment jugat només per esportistes amb Paràlisi cerebral, actualment pot ser jugat per esportistes en cadires de rodes amb discapacitats totals o parcials en les seues extremitats.

Està competició s’emmarca dins dels I Campionats d’Espanya de Promeses Paralímpiques, amb l’impuls de la Fundación Trinidad Alfonso i el Comité Paralímpic Espanyol.

Més informació de l'esdeveniment

 www.fedpc.org/index.asp

Loading Map....
Pavelló Malva-Rosa
C/ Isabel de Villena, 161 Valencia Valencia 46011

del03 de febrer 2018
al04 de febrer 2018
Tot el dia

0

Entidad organizadora
Federació Espanyola d'Esports de Persones amb Paràlisi Cerebral i Dany Cerebral Adquirit (FEDPC), Federació Espanyola d'Esports de Persones amb Discapacitat Física (FEDDF) i la Federació d’Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana (FESA).
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Edat escolar Esdeveniments Participatius Grans Esdeveniments Boccia