Agenda esdeveniments

Campionat d’Espanya de Beisbol Sub11 (amb màquina de llançar)

Tot el dia del 10 octubre 2019
al 13 octubre 2019

El Club de Beisbol Astros-València, ha sigut designat per a organitzar el Campionat d’Espanya Sub11 2019 (amb Màquina de Llançar Clubs), que se celebrarà del 10 al 13 octubre de 2019. Per a això compta amb el suport de la Real Federació Espanyola de Beisbol i Sofbol, així com de la Federació València de Beisbol i Sofbol.

En el campionat participaran 17 equips procedents de tota la geografia espanyola. E ste esdeveniment farà que la ciutat de València siga el centre de totes les mirades del beisbol nacional durant una setmana.  Es calcula que atraurà prop de 300 participants i diversos centenars més de persones entre familiars i aficionats a la nostra ciutat.

El campionat es desenvoluparà en dues instal·lacions municipals: el Camp de Sofbol-Beisbol (Tram VI) i a el Camp de Rugbi del Tram V del Jardí del Túria, que s’adaptarà per a albergar dos terrenys de joc.

El Club de Beisbol Astros-Valènciaexperiència organitzant esdeveniments d’aquest tipus amb gran èxit, com així ho demostra l’organització (entre altres) de la Copa d’SM El Rei (2017) o el “València Early-Bird” en els anys 2015 i 2016.

Més informació de l'esdeveniment

 astrosvalencia.wixsite.com/sports-news-blog

Loading Map....
Camp de Sofbol-Béisbol (Tram VI)
Acceso por llano de la Zaidía, s/n, Tramo VI del Jardín del Turia Valencia 46003

del10 octubre 2019
al13 octubre 2019
Tot el dia

0


Entidad organizadora
Club de Beisbol Astros-València, amb el suport de la Real Federació Espanyola de Beisbol i Sofbol, així com de la Federació València de Beisbol i Sofbol.
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Edat escolar Grans Esdeveniments Beisbol – Softbol