Agenda esdeveniments

Campionat de Espanya Liberty Promeses Paralímpiques d’Atletisme

Tot el dia del 24 octubre 2020
al 25 octubre 2020

L’Estadi del Túria acollirà una nova edició del Campionat d’España Liberty de Promeses Paralímpiques d’Atletisme que tindrà lloc els dies 24 (durant tot el dia) i 25 de octubre (en jornada matinal). La celebració d’aquest campionat estava prevista per a el mes de març passat però, a causa de la crisi sanitària, s’ha vist ajornat a aquestes noves dates en el calendari.

Participaran més de 150 esportistes amb discapacitat que somien algun dia ser els Iván Cano o Lia Beel del futur, atletes que van eixir d’aquest programa de promoció de l’esport base i ara són referències internacionals.

Amb el patrocini de Liberty Seguros, la Federació Espanyola d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FEDDF), la Federació Espanyola d’Esports per a Cecs (FEDC), la Federació Espanyola d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual (FEDDI), la Federació Espanyola d’Esports de Persones amb Paràlisi Cerebral i Dany Cerebral Adquirit (FEDPC) i el Comité Paralímpic Espanyol (CPE) organitzen l’edició d’enguany.

Atletes amb discapacitat visual, física, intel·lectual o paràlisi cerebral competiran al llarg de dues intenses jornades esportives, visibilitzant els valors que l’esport paralímpic millor representa.

Més informació de l'esdeveniment

 www.feddf.es/

Loading Map....
Instal·lacions Riu Turia, Estadi del Turia (Tram III)
Tirso de Molina Valencia Valencia 46008

del24 octubre 2020
al25 octubre 2020
Tot el dia

0


Entidad organizadora
Federació Espanyola d'Esports de Persones amb Discapacitat Física (Feddf), la Federació Espanyola d'Esports per a Cecs (FEDC), la Federació Espanyola d'Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual (Feddi), la Federació Espanyola d'Esports de Persones amb Paràlisi Cerebral i Dany Cerebral Adquirit (Fedpc) i el Comité Paralímpic Espanyol (CPE)
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Adaptados Atletisme