Agenda esdeveniments

Campionat Autonòmic Kung Fu 2019

10:00 -15:00 06 abril 2019

El Pavelló Benicalap es guarnix per a rebre el pròxim dia 6 d’abril el Campionat Autonòmic de Kung Fu 2019 en totes les categories. A més, este campionat serà el XII Campionat Autonòmic Infantil Comunitat Valenciana i el XIV Campionat Autonòmic Júnior Comunitat Valenciana.

Vine a disfrutar de les espectaculars modalitats d’equips, armes xineses, tècnica aplicada, Tui Shou, Dui-Lam, Quinda infantil, Sanda o Semisanda, que estem segurs faran les delícies de públic i assistents.

El campionat, organitzat per la Federació de Karate i Disciplines Associades de la Comunitat Valenciana amb la col·laboració del Departament de Kunf Fu de la Comunitat Valenciana, s’obrirà amb la vistosa Dansa del Lleó, que correrà a càrrec del Club Ying Zhao Men de València.

El significat del terme kung-fu (literalment: gong “mèrit” i fu “mestre”) és “habilitat o mestria”. És un coloquialisme xinés per a designar l’habilitat adquirida amb el temps, constància, disciplina i esforç, per la qual cosa en l’idioma xinés s’utilitza per a ressaltar la destresa o acció impecable d’un individu en l’exercici d’un art o activitat.

Més informació de l'esdeveniment

 https://www.fkaratecv.es/

Loading Map....
Pavelló Benicalap
C/Castellonet, 18 Valencia Valencia 46025

dissabte 06 abril 2019
10:00 -15:00

0


Entidad organizadora
Federació de Karate i Disciplines Associades de la Comunitat Valenciana amb la col·laboració del Departament de Kunf Fu de la Comunitat Valenciana
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Edat escolar Kung Fu