Agenda esdeveniments

Campionat d’España SEVENS de Seleccions Autonòmiques

Tot el dia del 24 de juny 2023
al 25 de juny 2023

El rugbi no descansa. València acull, els dies 24 i 25 de juny, el Campionat d’España SEVENS de Seleccions Autonòmiques (CESA s7 M18). Dos dies de rugbi. Dos dies d’esport en majúscules en les categories masculina i femenina.

El Camp de Rugbi (del Tram V del Jardí del Túria) i els de Quatre Carreres són els escenaris triats perquè les seleccions autonòmiques disputen el torneig. Nou equips en la categoria femenina i deu en la masculina es disputaran el trofeu de campions d’Espanya.

La competició femenina es disputarà entre dissabte i diumenge en el camp del Jardí del Túria Tram V. Els equips estan distribuïts en tres grups compostos per Catalunya, Castella i Lleó i Astúries en el grup A; Madrid, Euskadi i Aragó en el B i Comunitat Valenciana, Múrcia i Andalusia en el C. Després dels partits de cada grup es realitzaran els creus i les finals.

Per la seua part en l’apartat masculí hi ha dos grups amb Madrid, Catalunya, Andalusia, Astúries i Aragó en el grup A i Euskadi, Comunitat Valenciana, Balears, Castella i Lleó i Múrcia en el B. Els partits es jugaren en Quatre Carreres.

Tots els partits podran ser seguits a en streaming.

Més informació de l'esdeveniment

 https://rugbycv.es/

Camp de Rugbi (del Tram V del Jardí del Túria) i els de Quatre Carreres

del24 de juny 2023
al25 de juny 2023
Tot el dia

0

Entidad organizadora
Federación Española de Rugby
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Rugbi