Agenda esdeveniments

Campionat d’Espanya de Clubs Sub18 de Rugbi 2024

Tot el dia del 04 de maig 2024
al 05 de maig 2024

València serà durant el mes de maig, la capital del rugbi nacional. I és que la ciutat serà la seu de la XV edició del Campionat d’Espanya de Clubs Sub18 així com la Copa del Rei que es jugarà en l’Estadi Ciutat de València.

El CAU Rugbi València ha sigut designat per la Federació Espanyola de Rugbi per a organitzar el Campionat d’Espanya de Clubs*Sub18 els pròxims 4 i 5 de Maig 2024. València rebrà al voltant de 32 equips i prop de 1.000 participants entre jugadors i cossos tècnics, que disputaran els seus partits en les Instal·lacions Riu Túria, Camp de Rugbi (Tram V), el poliesportiu municipal Quatre Carreres i en la instal·lació Campoval de Picanya.

L’esdeveniment compta amb el suport de la Federació de Rugbi de la Comunitat Valenciana, Les Abelles i Campoval. El format serà l’habitual amb un campionat tancat amb els campions autonòmics de cada Federació Territorial i un torneig obert on es poden inscriure tots els clubs que ho desitgen.

S’ha buscat esta data per a coincidir amb el dia 4 de maig que se celebrarà la Copa del Rei de Rugbi en l’ Estadi Ciutat de València organitzada pel CP Les Abelles i el Projecte FER.

Vine a gaudir del millor de l’esport ovalat a la nostra ciutat.

Més informació de l'esdeveniment

 https://caurugbyvalencia.com/

Instal·lacions Riu Túria, Camp de Rugbi (Tram V), el poliesportiu municipal Quatre Carreres i en la instal·lació Campoval de Picanya

del04 de maig 2024
al05 de maig 2024
Tot el dia

0


Entidad organizadora
CAU Rugbi València
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Edat escolar Rugbi