Agenda esdeveniments

Campionat d’Espanya de Boccia 2023

Tot el dia del 01 de juliol 2023
al 02 de juliol 2023

La boccia aterra a València per la porta gran. La disciplina, de caràcter paralímpic i en la qual Espanya és una potència, atraurà a la capital del Túria a la flor i nata d’aquest esport en el Campionat d’Espanya.

La cita serà els dies 1 i 2 de juliol en L’Alqueria del Basket. Aquest campionat d’Espanya està organitzat per la Federació Espanyola d’Esports de Persones amb Paràlisi Cerebral i Dany Cerebral Adquirit (FEDPC), juntament amb la Federació Espanyola d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FEDDF) i la Federació d’Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana (FESA).

En total, s’espera a més d’un centenar d’assistents entre tècnics i esportistes per a una exhibició d’un esport paralímpic i que s’assembla a la petanca.

Boccia o botxa és un joc dissenyat per a persones amb discapacitat, inspirat en el joc d’origen italià bocce o botxes, d’on pren el seu nom, i acceptat com a esport paralímpic des de 1984. S’apliquen les regles de la BISFed (Federació Internacional Esportiva de Boccia). Inicialment jugat només per esportistes amb paràlisi cerebral, actualment pot ser jugat per esportistes en cadires de rodes amb discapacitats totals o parcials en les seues extremitats.

Més informació de l'esdeveniment

 https://www.fedpc.org/boccia/calendario/

Alqueria del Basket. C/ del Bomber Ramon Duart, s/n

del01 de juliol 2023
al02 de juliol 2023
Tot el dia

0


Entidad organizadora
Organitzat per la Federació Espanyola d'Esports de Persones amb Paràlisi Cerebral i Dany Cerebral Adquirit (FEDPC), juntament amb la Federació Espanyola d'Esports de Persones amb Discapacitat Física (FEDDF) i la Federació d’Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana (FESA).
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Adaptados Boccia