Agenda esdeveniments

Campionat d’Espanya de Bàsquet per a persones amb diversitat funcional i intel·lectual

Tot el dia del 28 octubre 2021
al 31 octubre 2021

València serà, per primera vegada, la seu del Campionat d’Espanya de Bàsquet de la Federació Espanyola d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual (FEDDI). L’esdeveniment, que es durà a terme entre el 28 i el 31 d’octubre.

El Campionat d’Espanya de Bàsquet de la FEDDI comptarà amb la participació de 24 clubs de diversos punts d’Espanya. En total, prop de 240 jugadors i jugadores amb diversitat funcional i intel·lectual, que competiran tant en categoria femenina com en masculina.

Els dies importants del torneig, que es durà a terme en l’Alqueria del Basket (carrer del Bomber Ramon Duart), seran el divendres 29 i el dissabte 30, jornades que inclouran els partits de les tres categories en les quals es disputa: Competició –esport sense modificació–, Adaptada –amb adaptació del reglament– i Habilitats Esportives –dirigit a esportistes que posseïsquen un nivell de competència motriu molt baixa–.

L’esdeveniment permetrà l’assistència de públic, segons la normativa vigent, i, a més, inclourà activitats d’animació. Així, en la clausura, la batukada Tymbals, conformada per persones amb diversitat funcional i intel·lectual, i el cantant Óscar de Jesús s’encarregaran d’amenitzar l’ambient. D’altra banda, els trofeus, estan elaborats per persones amb discapacitat del Centre Especial d’Ocupació Fet de Vidre.

Més informació de l'esdeveniment

 https://feddi.org/

L'Alqueria del Basket - Carrer del Bomber Ramon Duart, s/n

del28 octubre 2021
al31 octubre 2021
Tot el dia

0


Entidad organizadora
Federació Espanyola d'Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual (FEDDI)
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Baloncesto