Agenda esdeveniments

Campionat d’Espanya d’Atletisme a l’Aire Lliure FEDDI 2024

Tot el dia del 26 d’abril 2024
al 28 d’abril 2024

València serà l’epicentre nacional de l‘atletisme inclusiu en l’en el Campionat d’Espanya d’Atletisme a l’Aire Lliure FEDDI 2024, que se celebra en l’Estadi del Túria – Tram III, este cap de setmana, del 26 al 28 d’abril.

El campionat compta amb 53 clubs procedents de diferents punts del país, dels quals nou són valencians. Quasi 300 esportistes amb alt nivell de competició procedents de tota Espanya, se citen a València per a visibilitzar les seues capacitats en tota mena de proves: carreres en diverses distàncies, tanques, salt de longitud, etc.

El Campionat d’Espanya d’Atletisme a l’Aire Lliure FEDDI 2024 està organitzat per la Federació Espanyola d’Esports per a persones amb discapacitat intel·lectual (FEDDI) i per la Federació d’Esports per a persones amb discapacitat intel·lectual de la Comunitat Valenciana (FEDI-CV).

Este esdeveniment visibilitza i reconeixent els valors que l’esport paralímpic millor representa, en un campionat que no sols els brinda l’oportunitat de demostrar la seua habilitat atlètica, sinó que també desafia estereotips i promou la inclusió en l’esport.

 

Estadi del Turia – Tram III. Av. de Tirso de Molina, 18

del26 d’abril 2024
al28 d’abril 2024
Tot el dia

0


Entidad organizadora
Federació Espanyola d'Esports per a persones amb discapacitat intel·lectual (FEDDI) i per la Federació d'Esports per a persones amb discapacitat intel·lectual de la Comunitat Valenciana (FEDI-CV)
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Adaptados Atletisme