Agenda esdeveniments

Big Yoga Festival 2019

Tot el dia del 31 de maig 2019
al 02 de juny 2019

Big Yoga Festival ja està preparant la seua tercera edició, un festival on s’integra pràctica iòguica, meditació, alimentació saludable i tota una sèrie d’activitats i tallers dirigides a qualsevol persona que vullga millorar la seua experiència humana. Durant els dies 31 de maig, 1 i 2 de juny, l’esplanada de La Marina de València ejercerá d’escenari de luxe enfront del mar per a esta segona edició.

Tres jornades que acolliran més de 70 activitats: masterclass de diferents modalitats de ioga impartides per mestres de reconegut prestigi, conferències, tallers i showscookings. Deu mil metres quadrats d’instal·lacions repartides en un Espai Ioga per a albergar a més de 1.000 persones.

Ioghis que s’inicien, avançats o mindfulners. Famílies que vullguen compartir una jornada diferent, foodies interessats en alimentació sostenible, esportistes, amants del desenrotllament personal de la música, de la dansa, del reciclatge,… un esdeveniment global pensat per a persones de qualsevol edat i condició física interessades a millorar el seu estil de vida.

Més informació de l'esdeveniment

 https://www.bigyoga.es

La Marina de València

del31 de maig 2019
al02 de juny 2019
Tot el dia

0


Entidad organizadora
Escaparate Web SL
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Ioga