Agenda esdeveniments

BBVA Open Internacional de València 2024

Tot el dia del 08 de juny 2024
al 16 de juny 2024

El Torneig BBVA Open Internacional València, de la mà de Anabel Medina i Tennium, portarà el millor tenis femení a la capital del Túria, que del 08 al 16 de juny de 2024 albergarà en l’Sporting Club de Tenis un trofeu amb premis de fins a 125.000$ per als seus participants, consolidant-se com l’únic torneig WTA de la història de la Comunitat Valenciana i un dels pocs que se celebren en territori espanyol.

La creadora i directora del torneig, la valenciana Anabel Medina, al costat d’una de les majors empreses esportives d’Europa, organitzadora de certàmens com el Trofeu Conde de Godó a Barcelona, l’ATP Argentina Open a Buenos Aires, l’European Open a Bèlgica i la Sènior Masters Cup, ja treballen en el quadre final on s’espera que compareguen jugadores del Top 50 mundial.

En l’edició 2024, competiran un total de 64 jugadores, 32 en la fase prèvia i 32 que formaran el quadre principal. De la mateixa manera, es disputarà un torneig de dobles en què el que competiran 16 parelles. Alguna de les jugadores ja confirmades, són Elina Avanesyan, Mayar Sherif, Sara Errani, la medallista de bronze a Tòquio Laura Pigossi, així com les espanyoles Jessica Bouzas o Nuria Párrizas.

A més, destaquen especialment les activitats complementàries al torneig i que li han dotat d’identitat pròpia: el torneig sub’16 continuarà disputant-se per a oferir visibilitat i oportunitats a les jugadores emergents, així com les iniciatives solidàries cap a esportistes amb discapacitat, com l’Exhibició by Sound Tenis, la 1a acadèmia de blind tennis a Espanya que acosta el tenis a les persones cegues i amb discapacitat visual.

A això s’unirà de nou una especial preocupació pel medi ambient, després de convertir-se en el primer torneig del món a equilibrar de manera completa la seua petjada de carboni.

Més informació de l'esdeveniment

 https://openinternacionalvalencia.com/

Sporting Club de Tenis. Av. de les Balears nº 29

del08 de juny 2024
al16 de juny 2024
Tot el dia

0


Entidad organizadora
Tennium Spain Megatennis
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Grans Esdeveniments Tennis