Agenda esdeveniments

BBVA Open Ciutat de València 2019

Tot el dia del 23 de setembre 2019
al 29 de setembre 2019

El BBVA Open Ciutat de València camina cap a la que serà la seua quarta edició el mes de setembre. El Club de Tenis València, sota la direcció del torneig de Anabel Medina, organitzarà aquest campionat de tennis femení emmarcat com ITF 60.000$ Pro Circuit entre els dies del 23 al 29. La tercera edició ja va suposar un èxit en l’organització, però aquesta prova del circuit tenístic a nivell femení vol anar a més.

El torneig, l’únic femení d’elit que se celebra a la ciutat València, va incrementar la seua categoria la passada edició, passant de 25.000$ a 60.000$ en premis dins del marc del ITF Pro Circuit, l’avantsala a l’Associació Femenina de Tennis (WTA) que recull la màxima classificació del tennis femení a nivell mundial.

Gràcies al treball de l’organització, el BBVA Open Ciutat de València, en la seua constant evolució, s’ha instal·lat en el Top20 d’Europa i reunirà en aquest 2019 a les 32 millors jugadores del món.

D’altra banda, entorn de l’esdeveniment esportiu s’han organitzat diferents accions de responsabilitat social, donant suport a col·lectius desfavorits així com a l’esport adaptat.

Més informació de l'esdeveniment

 www.openciudadvalencia.com/

Club de Tenis València. Carrer de Cavanilles, 7

del23 de setembre 2019
al29 de setembre 2019
Tot el dia

0


Entidad organizadora
Club de Tenis València
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Grans Esdeveniments Tennis