Agenda esdeveniments

BBVA Open Ciutat de València

Tot el dia del 22 de setembre 2018
al 30 de setembre 2018

El BBVA Open Ciutat de València camina cap a la que serà la seua tercera edició el pròxim mes de de setembre. El Club de Tenis València, sota la direcció del torneig de Anabel Medina, organitzarà este campionat de tenis femení emmarcat com ITF 60.000$ Pro Circuit entre els dies del 22 al 30. La segona edició ja va suposar un èxit en l’organització, però esta prova del circuit tenístic a nivell femení vol anar a més.

El torneig, l’únic femení d’elit que se celebra en la ciutat València, ha incrementat la seua categoria, passant de 25.000$ a 60.000$ en premis dins del marc del ITF Pro Circuit, l’antesala a la Asociación Femenina de Tenis (WTA) que arreplega la màxima classificació del tenis femení a nivell mundial.

A més, el BBVA Open Ciutat de València serà el primer torneig de la història del tenis amb arbitratge femení, ja que tant la jutge Àrbitre, com les 6 jutges de cadira i 12 de línia, a més de 24 aplegapilotes, seran dones.

D’altra banda, entorn de l’esdeveniment esportiu s’han organitzat diferents accions de responsabilitat social, com un cicle de jornades vinculades a diferents àmbits esportius, o la col·laboració amb la Fundación Sound Tennis, que exercix activitats amb persones amb dificultats visuals, així com la donació d’una part de la recaptació del torneig a Casa de la Caritat.

Més informació de l'esdeveniment

 www.openciudadvalencia.com/

Club de Tenis València. Carrer de Cavanilles, 7

del22 de setembre 2018
al30 de setembre 2018
Tot el dia

0

Entidad organizadora
Club de Tenis València
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Grans Esdeveniments Tennis