Agenda esdeveniments

BBVA Open Ciutat de València. Torneig Internacional de Tenis Femení ITF 25k

Tot el dia del 19 de novembre 2016
al 27 de novembre 2016

El BBVA Open Ciutat de València reunirà les jugadores professionals del tenis femení internacional, en les pistes del Club de Tenis València entre el dissabte 19 i el diumenge 27 de novembre d’enguany 2016.

La directora del torneig és la jugadora en actiu Anabel Medina, qui aportarà una experiència de 18 anys competint en el circuit professional. En l’organització va a càrrec del Club de Tenis València i l’entitat BBVA com a patrocinadora principal. Este Open pertany al circuit ITF en la categoria de 25.000 dòlars.

El torneig comporta una fase prèvia del 19 al 20 de novembre en què participaran 32 jugadores. Després tindrà lloc la fase final del 21 al 27, amb altres 32 jugadores. Igualment un quadro de dobles amb 16 parelles. La inscripció serà en funció del rànquing internacional. Club de Tenis València dedicarà 5 pistes de tenis per a la realització del torneig. D’elles 3 seran per a disputar íntegrament els partits i dos perquè les jugadores puguen realitzar els entrenaments.

A més del merament esportiu, el Open durà a terme accions paral·leles socials i mediambientals.

El Club de Tenis València, organitzador i seu del Open, va ser creat en 1905 i compta amb 5.400 socis, sent un club de referència a nivell internacional i un dels 4 fundadors de la Reial Federació Espanyola de Tenis.

Més informació de l'esdeveniment

 www.openciudadvalencia.com/

Club de Tenis València. Carrer de Cavanilles nº 7. València

del19 de novembre 2016
al27 de novembre 2016
Tot el dia

0

Entidad organizadora
Club de Tenis València
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Grans Esdeveniments Trofeus Ciutat de València Tennis