Agenda esdeveniments

Baseball European Cup 2024

Tot el dia del 03 de juny 2024
al 09 de juny 2024

València acollirà, la primera setmana de juny, la Copa Europea de Beisbol 2024 de clubs, que esta edició comptarà amb huit equips europeus de primer nivell: 2 equips d’Espanya, 2 equips de França, 2 equips d’Àustria, 1 equip de Croàcia i 1 equip de Bèlgica.

Un dels equips espanyols que participarà en la Copa d’Europa de Beisbol serà l’amfitrió, el Club de Beisbol Astros, que va aconseguir l’accés directe després de proclamar-se campió de la Copa del Rei d’este 2023.

La Copa Europea de Beisbol, és l’antiga Copa Confederació Europea de Beisbol, la segona copa més prestigiosa d’Europa, després de la Copa de Campions Europeus de Beisbol. El recent canvi de nomenclatura s’alinea amb la revisió de la competició de clubs europeus de beisbol.

També prendran part en la competició d’este pròxim mes de juny els Tenerife Marlins, guanyadors de la Spanish Baseball League i també campions de l’edició del 2023 de la Baseball European Confederation Cup.

El país guanyador de la Copa Europea de Beisbol 2024 s’assegurarà un cobejat lloc en la Copa Europea de Campions de Beisbol 2025, sempre que l’equip participant complisca amb els requisits de llicència. Per contra, els dos últims equips de la classificació s’enfrontaran al descens a les Copes de la Federació Europea de Beisbol en 2025.

Més informació de l'esdeveniment

 https://www.rfebs.es/

Camp de Beisbol-Sófbol (Instal·lacions del Riu Túria, Tram VI)

del03 de juny 2024
al09 de juny 2024
Tot el dia

0


Entidad organizadora
WBSC Europe
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Beisbol – Softbol