Agenda esdeveniments

Torneo BBVA Open Internacional València

Tot el dia del 10 de juny 2023
al 18 de juny 2023

El Torneig BBVA Open Internacional València, de la mà de Anabel Medina i Tennium, portarà el millor tennis femení a la capital del Túria, que del 10 al 18 de juny de 2023 albergarà en l’Sporting Club de Tenis un trofeu amb premis de fins a 125.000$ per als seus participants, consolidant-se com l’únic torneig WTA de la història de la Comunitat Valenciana i un dels pocs que se celebren en territori espanyol.

La creadora i directora del torneig, al costat d’una de les majors empreses esportives d’Europa, organitzadora de certàmens com el Trofeu Conde de Godó a Barcelona, l’ATP Argentina Open a Buenos Aires, l’European Open a Bèlgica i la Sènior Masters Cup, ja treballen en el quadre final on s’espera que compareguen jugadores del Top 50 mundial. Entre elles, ja ha confirmat la seua participació Sara Sorribes, que serà cap de cartell.

Aquesta nova sinergia, unida al suport com a patrocinador principal de BBVA, certifica la intenció ja presentada en l’edició de 2022 de créixer com a torneig WTA i poder reunir en la capital del Túria a algunes de les millors jugadores del circuit internacional.

A més, destaquen especialment les activitats complementàries al torneig i que li han dotat d’identitat pròpia: el torneig sub’16 continuarà disputant-se per a oferir visibilitat i oportunitats a les jugadores emergents, així com les iniciatives solidàries cap a esportistes amb discapacitat.

A això s’unirà de nou una especial preocupació pel medi ambient, després de convertir-se en el primer torneig del món a equilibrar de manera completa la seua petjada de carboni.

Més informació de l'esdeveniment

 https://openinternacionalvalencia.com/

Sporting Club de Tenis. Av. de les Balears nº 29

del10 de juny 2023
al18 de juny 2023
Tot el dia

0


Entidad organizadora
Tennium Spain Megatennis
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Grans Esdeveniments Tennis