Agenda esdeveniments

7ª Carrera Never Stop Running «Nunca te rindas»

09:00 -12:00 13 de febrer 2022

Nova cita del Circuit de Carreres Populars de València, que ens espera aquest diumenge 13 de febrer amb els 5.000 metres de la setena edició 5K Never Stop Running ‘Nunca te rindas’. Una prova que amb aquesta distància es converteix en una de les més curtes i ràpides del Circuit.

La carrera se celebrarà el diumenge 13 de febrer, donant-se l’eixida de la prova a les 09.00 hores per als atletes preferents A, B, C i D i a les 09.05 hores la resta de participants des de l’Avinguda de França núm. 60 (a l’altura del Carrer 3 d’abril de 1979).

Tant en aquesta, com en les següents carreres, qui ho desitge pot apuntar-se en la modalitat no competitiva de «marxa a peu» i «marxa nòrdica». D’aquesta manera, els participants que es decanten per aquesta modalitat poden gaudir del recorregut d’una manera més pausada i amb una exigència física menor.

Una vegada acabada la carrera principal, sobre les 10.15 hores, tornarà la prova específica per a menors de 14 anys. En ella podran participar fins a 300 xiquets/as. Serà la primera cita del calendari 2022 que compte amb aquesta categoria enfocada a la participació dels més xicotets. Les distàncies d’aquesta modalitat s’adaptaran en funció de l’edat: un quilòmetre per als Sub-14, 800m per als Sub-12, 600m per als Sub-10, 400m per als Pre-Benjamí i 200m per als menors de cinc anys. A l’ésser unes proves de caràcter formatiu i lúdic, es contempla la possibilitat que algunes d’aquestes carreres es complementen amb activitats com a exercicis de calfament, volta a la calma o estiraments.

Un dels grans al·licients d’aquesta prova és que es tracta d’una cita propícia per a traure el dorsal preferent. El traçat (idèntic al d’anys anteriors) va estar durant un temps homologat i això atreia atletes d’un cert nivell que buscaven marca personal en la distància en ruta. La carrera continua comptant amb gran acceptació i és especialment veloç el tram que recorre l’avinguda del Port.

Inscripcions i recollida de dorsals

Les persones que no hagen pogut inscriure’s al Circuit també poden participar en el mateix apuntant-se carrera a carrera. El període d’inscripcions romandrà obert fins al dijous 10 de febrer, a les 23:00h, o fins a completar els 1.200 dorsals disponibles. La inscripció tindrà un cost de 2,65€ i pot efectuar-se en la pàgina web: https://carreras.deportevalencia.com/inscripcion-a-carreras/

El mateix ocorre amb les inscripcions a la marxa a peu/marxa nòrdica. L’única diferència és que estan limitades a 500 inscripcions i el preu que és de 1€ simbòlic que anirà destinat a l’associació Goals for freedom. A més, aquells que desitgen inscriure’t a la modalitat de marxa a peu/marxa nòrdica, poden fer-ho presencialment el dia de la prova, en la zona d’eixida al costat de les taules de lliurament de dorsals, des de les 7:30h fins a les 8:55h.

Quant a la recollida de dorsals, per a evitar aglomeracions, s’habilitaran dos dies a la Botiga Intersport Ademuz situat al Parc Comercial Ademuz (tel. 961487832). Les dates de recollida seran el divendres 11 de febrer, de 17:00h a 21:00h, i el dissabte 12, de 10:00h a 21:00h. El dia de la carrera també és possible recollir el dorsal des de 1h 30 minuts abans de la prova en la zona d’eixida.

Per a efectuar la recollida del dorsal serà necessari presentar el DNI. En el cas de recollir el d’una altra persona, s’haurà d’aportar l’autorització signada de la mateixa i la fotocòpia del DNI.

Per a ampliar informació: https://carreras.deportevalencia.com/2022/01/14/118/

Mesures anti Covid-19

A més de recuperar l’esport al carrer, la prioritat de la Fundació Esportiva Municipal és assegurar el compliment de les mesures sanitàries i garantir la seguretat i el benestar de totes les persones que participen en les carreres populars, siga com a corredores o corredors o com a personal de l’organització.

Per això, una vegada dins del box d’eixida, les i els runners hauran d’usar màscara quirúrgica o FFP2 fins que s’inicie la prova, així com en travessar la línia de meta.

Entitat solidària

Goals for Freedom és l’entitat beneficiària del Circuit l’any 2022. És tracta d’un projecte educatiu que s’imparteix a través de la pràctica del futbol i que es desenvolupa en el continent africà, concretament a Uganda. A València usen les pachangues de futbol en el camp Tram III del llit del riu Túria dirigides a dones migrants, dones víctimes de violència de gènere i totes les persones amb ganes de gaudir de l’esport des dels 18 als 99 anys.

Coneix més de Goals for Freedom en https://goalsforfreedom.com

Distància del recorregut

5K
Més informació de l'esdeveniment

 https://carreras.deportevalencia.com/2022/01/14/118/

Avinguda de França, s/n (a l'altura del Carrer 3 d'abril de 1979)

diumenge 13 de febrer 2022
09:00 -12:00

0


Entidad organizadora
Fundació Esportiva Municipal amb la col·laboració del club Never Stop Running
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Edat escolar Esdeveniments Participatius Actividad física Atletisme