Agenda esdeveniments

7ª Can-rrera Popular de València

09:00 -11:00 29 setembre 2019

BIOPARC obri el període d’inscripció per a la 7 ª Can-rrera Popular de València, una prova solidària amb motiu del Dia Mundial de l’Animal, que té per objectiu sensibilitzar a la població sobre la necessitat de conservar el medi ambient i protegir als animals. La VII Can-rrera se celebrarà el pròxim 29 de setembre, i donarà començament a les 9:00h.

La carrera té un recorregut de 3 km., perfectament accessible a tots els públics i els seus gossos, que es realitza a través de naturalesa urbana entre BIOPARC i del Parc de Capçalera i tant l’eixida com la meta seran en la plaça d’accés de BIOPARC. L’ambient festiu i familiar, la vistositat de la pròpia prova per la varietat de gossos, així com el trajecte, fan que aquesta prova siga molt especial i atractiva també per al públic que vulga acostar-se a contemplar-la i animar als participants.

Aquesta pionera carrera se celebra per a commemorar el Dia Mundial de l’Animal, i els fons recaptats es destinaran com en anys anteriors a projectes de conservació i investigació dels animals a través de la Fundació Bioparc.

Distància del recorregut

3K.
Més informació de l'esdeveniment

 https://www.bioparcvalencia.es/can-rrera

Bioparc València

diumenge 29 setembre 2019
09:00 -11:00

0


Entidad organizadora
Bioparc València
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Edat escolar Esdeveniments Participatius Actividad física Atletisme