Agenda esdeveniments

71ª Volta a la Comunitat Valenciana Gran Premi Banc Sabadell

Tot el dia del 05 de febrer 2020
al 09 de febrer 2020

Torna el ciclisme a València amb la 71 edició de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana Gran Premi Banc Sabadell que se celebrarà del 5 al 9 de febrer del 2019. En aquesta edició, l’organització busca una Volta compensada que siga del grat, tant dels caps de files, com dels ciclistes de segon nivell, i que recorrerà de nou les tres províncies amb l’objectiu de passar per la majoria de pobles de la nostra Comunitat.

Una prova que està d’enhorabona ja que la Unió Ciclista Internacional (UCI) ha comunicat oficialment a l’organització de la Volta a la Comunitat Valenciana Gran Premi Banc Sabadell el seu ascens a la categoria Pro-series per a les pròximes edicions 2020, 2021 i 2022. Això suposa tindre la possibilitat de arribar a un 70 per cent d’equips categoria World Tour, enfront del 50 per cent que s’ha tingut en les anteriors edicions.

A més, l’organització de la prova està treballant en diverses novetats que segur seran molt ben rebudes per públic i participants. De fet, a nivell esportiu un dels objectius principals de l’organització és comptar amb la presència de Froome i Valverde.

Per a més informació de la competició així com de les etapes que componen la VCV, pot visitar la web oficial de la prova: https://www.vueltacv.com/

Més informació de l'esdeveniment

 https://www.vueltacv.com/

Per a més informació de la competició així com de les etapes que componen la VCV, pot visitar la web oficial de la prova: https://www.vueltacv.com/

del05 de febrer 2020
al09 de febrer 2020
Tot el dia

0


Entidad organizadora
Club Ciclista Demarrage València
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Grans Esdeveniments Ciclisme