Agenda esdeveniments

6ª MiniOlimpiada 2023/2024 (Instal·lació Municipal de Volei-Platja – Multiesport)

10:00 -13:00 25 de maig 2024

La sisena edició de les MiniOlimpiades 2023-2024 arriba el pròxim 25 de maig. La jornada tindrà lloc en la Instal·lació Municipal de Volei-Platja de 10:00h a 13:00h i les activitats multiesportives seran les protagonistes.

Es tracta d’una activitat multiesportiva emmarcada dins del projecte dels Jocs Esportius Municipals (JJDDMM) de la ciutat de València. Aquest projecte, que va començar fa diverses temporades, s’ha consolidat dins del calendari d’activitats per als més xicotets i cada dia són més els participants que gaudeixen d’aquestes jornades esportives de caràcter lúdic i educatiu.

Xiquets i xiquetes de primer cicle de primària de diversos clubs i centres escolars (xiquets i xiquetes de 6 i 7 anys, categoria pre-benjamí) de la ciutat de València, tenen l’oportunitat de gaudir d’un dia d’esport i convivència, realitzant jocs preesportius adaptats les seues edats en aquestes jornades esportives de caràcter lúdic i educatiu.

Esport, companyonia i convivència és el que es respira en les MiniOlimpiades, una iniciativa organitzada per la Fundació Esportiva Municipal (FDM) de València, que pretén promoure l’activitat física i esportiva entre les i els menors valencians.

Instal·lació Municipal de Volei-Platja. C/ d'Isabel de Villena, nº. 10

dissabte 25 de maig 2024
10:00 -13:00

0

Entidad organizadora
Fundació Esportiva Municipal
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Edat escolar Actividad física