Agenda esdeveniments

6ª MiniOlimpiada 2021/2022 (Platja de la Malva-rosa – multiesport)

09:30 -12:00 21 maig 2022

El dissabte 21 de maig a partir de les 9:30h. se celebrarà a la Platja de la Malva-rosa, la sisena i última MiniOlimpiada de la temporada 2021-2022, que en aquesta ocasió se centrarà en activitats pre i multiesportives per als més xicotets.

Es tracta d’una activitat multiesportiva emmarcada dins del projecte dels Jocs Esportius Municipals (JJDDMM) de la ciutat de València. Aquest projecte, que va començar fa diverses temporades, s’ha consolidat dins del calendari d’activitats per als més xicotets i cada dia són més els participants que gaudeixen d’aquestes jornades esportives de caràcter lúdic i educatiu.

Xiquets i xiquetes de primer cicle de primària de diversos clubs i centres escolars (xiquets i xiquetes de 6 i 7 anys, categoria pre-benjamí) de la ciutat de València, tenen l’oportunitat de gaudir d’un día d’esport i convivència, realitzant jocs preesportius adaptats les seues edats.

La iniciativa tracta d’introduir a les i els escolars en l’esport de manera progressiva. És a dir, les MiniOlimpiadas plantegen una adaptació de les pràctiques esportives a les necessitats i capacitats evolutives de les xiquetes i els xiquets, incidint en el desenvolupament dels patrons motors bàsics, a través d’activitats lúdiques i adaptades.

Més informació de l'esdeveniment

 www.fdmvalencia.es/es/deporte-escolar/juegos/

Platja de la Malva-rosa

dissabte 21 maig 2022
09:30 -12:00

0


Entidad organizadora
Fundació Esportiva Municipal
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Edat escolar Actividad física