Agenda esdeveniments

67ª Volta a Peu València 2023

10:00 -12:00 21 de maig 2023

La Volta a Peu València, organitzada per la S.D Correcaminos i patrocinada per l’Ajuntament de València, celebrarà la seua 67 edició el pròxim 21 de maig a les 10:00h.

La prova degana de València recorrerà un any més els carrers del centre de la ciutat pel mateix circuit de 6.200 metres de les últimes tres edicions amb la tradicional eixida i meta en el Passeig de l’Albereda. Com sempre, la Volta a Peu València torna a ser una carrera per a corredors, però també per a les famílies ja que està oberta a persones de totes les edats que vulguen passar una bona estona i divertir-se corrent o caminant. De fet, després de l’èxit de 2022, l’organització repeteix amb el seu trofeu per a la família més nombrosa.

A més d’una gran festa de l’esport, la Volta té un marcat caràcter solidari, perquè un dels 3 euros que costa la inscripció està destinat a un fi solidari. En aquesta 67 edició, serà a la Fundació Asindown i en concret al seu projecte La Mare Que Va, que està construint un centre de formació en hostaleria i turisme per a persones amb síndrome de Down i discapacitat intel·lectual en el qual es podran celebrar esdeveniments. Per descomptat, tots els inscrits s’emportaran la mítica samarreta commemorativa de la Volta a Peu en acabar la carrera.

Aquells que desitgen apuntar-se a la Volta a Peu València poden fer-ho de manera en línia en la pàgina web de la prova, www.voltaapeuvalencia.org, i presencialment en els centres d’El Corte Inglés d’Avinguda de França, Pintor Sorolla i Nuevo Centro.

Distància del recorregut

Circuit de 6.200 metres
Més informació de l'esdeveniment

 https://www.voltaapeuvalencia.org/

Paseo de la Alameda

diumenge 21 de maig 2023
10:00 -12:00

0


Entidad organizadora
Organitzada per la S.D Correcaminos i patrocinada per l'Ajuntament de València
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Edat escolar Esdeveniments Participatius Actividad física Atletisme