Agenda esdeveniments

44ª Volta a Peu als barris de Sant Marcel·lí i Sant Isidre

08:30 -11:00 12 setembre 2021

Després de l’aturada estival, torna l’esport als carrers de la ciutat i també les carreres. En aquesta ocasió amb la 44a edició de la Volta a Peu als barris de Sant Marcel·lí i Sant Isidre el pròxim 12 de setembre, la prova més antiga del Circuit. Cal recordar que encara que enguany no hi ha oficialment Circuit de Carreres de la ciutat, la Fundació Esportiva Municipal ha apostat per continuar celebrant les proves que tradicionalment han format part d’aquest Circuit sempre que la normativa sanitària ho permeta adaptant les proves per a complir escrupolosament amb les mesures anti Coronavirus marcades per les institucions sanitàries. Per això les inscripcions s’han limitat a 2.000 participants, en dues eixides de 1.000 participants per ordre d’inscripció.

La carrera, amb un traçat de 5.750 metres, trenca amb l’habitual perfil pla de les cites del circuit, ja que els atletes han de superar dos rampes, que a més de trencar el ritme, incrementen la duresa de la prova, ja de per si mateix complicada perquè molts dels inscrits arriben sense rodatge després de la pausa estival.

Segur que aquesta prova, organitzada per la Fundació Esportiva Municipal amb la col·laboració de l’ Associació de Veïns Sant Marcel·lí i la Associació de Veïns de Sant Isidre, i amb eixida i meta en el Boulevard Sud, tornarà a estar protagonitzada pel sensacional ambient popular. Aquesta carrera compta amb la col·laboració de Fundación Trinidad Alfonso, Intersport, Serrano, Coca-Cola i El Corte Inglés.

A més de la modalitat competitiva per la qual opten els corredors, els qui ho preferisquen també poden participar en les categories de marxa a peu o marxa nòrdica, és a dir, caminant a ritme de passeig.

Després d’aquesta prova, la pròxima cita del serà el 17 d’octubre amb la IX edició de la Carrera Universitat de València.

Distància del recorregut

5.750 metres
Eixida i meta des del Bulevard Sud, al costat del Cementeri General

diumenge 12 setembre 2021
08:30 -11:00

0


Entidad organizadora
Fundación Deportiva Municipal junto a l’Associació de Veïns Sant Marcel·lí i de l'Associació de Veïns de Sant Isidre y con la colaboración de Fundación Trinidad Alfonso, Intersport, Serrano, Coca-Cola y El Corte Inglés.
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Esdeveniments Participatius Actividad física Atletisme