Agenda esdeveniments

41a Volta a Peu als barris de Sant Marcel·lí i Sant Isidre – Circuit Divina Pastora de Carreres Populars de València

09:00 -12:00 24 setembre 2017

Després de la parada estival, el XIII Circuit Divina Pastora torna amb la 41a edició de la Volta a Peu als barris de Sant Marcel·lí i Sant Isidre el pròxim 24 de setembre, la prova més antiga del Circuit.

La carrera, amb un traçat de 6.109 metres, trenca amb l’habitual perfil pla de les cites del circuit, ja que els atletes han de superar dos rampes, que a més de trencar el ritme, incrementen la duresa de la prova, ja de per si complicada ja que molts dels inscrits arriben sense rodatge després de la pausa estival.

Segur que esta prova, organitzada per la Fundación Esportiva Municipal amb la col·laboració de l’Associació de Veïns Sant Marcel·lí i Sant Isidre, i amb eixida i meta en el Boulevard Sud, tornarà a estar protagonitzada pel sensacional ambient popular de les carreres del Circuit, que després de l’estiu encara la recta final amb les quatre proves que encara resten per disputar-se.

Tampoc oblides que tornem a comptar amb les categories infantils per a xiquets i xiquetes que, com venim fent, se celebraran després de la prova reina. No ho dubtes, apunta als teus peques (des dels 3 anys als 13 en diferents categories).

Després d’esta prova, la pròxima cita del Circuit serà el 15 d’octubre amb la VIII Volta a Peu de les Falles de València / Runners Ciutat de València , una de les carreres més multitudinàries del Circuit pel seu atractiu recorregut: el centre històric de la ciutat.

Distància del recorregut

6.109 metres
Més informació de l'esdeveniment

 carreras.deportevalencia.com/calendario-detalle.php?id=283

Eixida i meta des del Bulevard Sud, junt amb el Cementeri General

diumenge 24 setembre 2017
09:00 -12:00

0


Entidad organizadora
Fundació Esportiva Municipal amb la col·laboració de la Associació de Veïns Sant Marcel·lí i Sant Isidre
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Edat escolar Esdeveniments Participatius Atletisme