Agenda esdeveniments

3er Campionat d’Espanya de ColpBol

Tot el dia del 21 de juny 2019
al 23 de juny 2019

La València Colpbol Cup, Campionat d’Espanya de Colpbol, celebrarà la seua tercera edició en la capital valenciana els díes 21, 22 i 23 de juny.

El campionat es dividirà en 2 seus: El Poliesportiu de Natzaret (que acollirà el dia 23 la fase final de totes les categories) i el Poliesportiu de Burjassot.

La València Colpbol Cup està oberta a qualsevol club, centre escolar o entitat que practique el colpbol i s’obri a les categories aleví i infantil.

Més informació sobre el programa, horaris i seus en http://www.valenciacolpbolcup.com/programa/

El colpbol és un esport col·lectiu inventat en 1996-1997 pel professor d’educació física valencià Juanjo Bendicho que en els últims 20 anys s’ha consolidat com un nou referent esportiu, innovador i integrador, i amb unes grans potencialitats educatives.

El Colpbol es definix com un esport col·lectiu d’invasió disputat per dos equips mixtos de 7 jugadors en un espai clarament definit, la finalitat del qual és introduir, a base de golpejos amb les mans, una pilota en la porteria contrària.

Les bases del Colpbol són les característiques singulars del joc, que ho fan innovador i diferent i li donen la seua personalitat i naturalesa pròpia. És un esport dinàmic, coeducatiu, integrador i solidari i al mateix temps divertit i motivador. Els dos pilars fonamentals del Colpbol, que definixen la seua essència són la cooperació elevada a la màxima potència, és un joc al primer toc obligatòriament i la coeducació, al ser un joc sempre mixt.

Un joc que accentua l’esperit col·lectiu, la coeducació, la igualtat de gènere, la integració i l’esport per a tots.

Més informació de l'esdeveniment

 www.valenciacolpbolcup.com/

Loading Map....
Poliesportiu Natzaret
C/ Fernando Morais Horra (Metge) s/n Valencia Valencia 46024

del21 de juny 2019
al23 de juny 2019
Tot el dia

0


Entidad organizadora
Associació Esportiva Colpbol
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Edat escolar Grans Esdeveniments Colpbol