Agenda esdeveniments

3ª MiniOlimpiada 2023/2024 (Pavelló Benicalap – Voleibol) – ESDEVENIMENT SUSPÉS

10:00 -13:00 24 de febrer 2024

ESDEVENIMENT SUSPÉS

L’Ajuntament de València ha adoptat tres dies de duel i, des de la Fundació Esportiva Municipal i la regidoria d’Esports, se suspenen tots els esdeveniments per als pròxims dies.

 

La tercera edició de les MiniOlimpiades 2023-2024 arriba el pròxim 24 de febrer. La jornada tindrà lloc en Pavelló Benicalap, de 10:00h a 13:00h i tindrà al voleibol com a esport protagonista.

Es tracta d’una activitat multiesportiva emmarcada dins del projecte dels Jocs Esportius Municipals (JJDDMM) de la ciutat de València. Aquest projecte, que va començar fa diverses temporades, s’ha consolidat dins del calendari d’activitats per als més xicotets i cada dia són més els participants que gaudeixen d’aquestes jornades esportives de caràcter lúdic i educatiu.

Xiquets i xiquetes de primer cicle de primària de diversos clubs i centres escolars (xiquets i xiquetes de 6 i 7 anys, categoria pre-benjamí) de la ciutat de València, tenen l’oportunitat de gaudir d’un dia d’esport i convivència, realitzant jocs preesportius adaptats les seues edats en aquestes jornades esportives de caràcter lúdic i educatiu.

Esport, companyonia i convivència és el que es respira en les MiniOlimpiades, una iniciativa organitzada per la Fundació Esportiva Municipal (FDM) de València, que pretén promoure l’activitat física i esportiva entre les i els menors valencians.

Pavelló Benicalap. C/Castellonet, 18

dissabte 24 de febrer 2024
10:00 -13:00

0

Entidad organizadora
Fundació Esportiva Municipal
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Edat escolar Actividad física Voleibol