Agenda esdeveniments

31a Mitja Marató València Trinidad Alfonso Zurich

08:30 -14:00 23 octubre 2022

La 31a Mitja Marató València Trinidad Alfonso EDP, organitzat per la SD Correcaminos, tornarà a recórrer els carrers de la ciutat aquest 23 d’octubre. A les 8.25 hores en l’Av. Tarongers, els runners arrancaran esta edició que, des d’abril, va esgotar els 20.000 dorsals que l’organització va posar a la venda el mes de desembre passat. 

Com a novetats, l’eixida i la meta estarà més pròxima a la mar i la recta d’arribada serà més curta per a reduir el vent en contra. El circuit també ha patit lleugeres modificacions en el seu traçat i a més hi haurà una Fira del Corredor en Fira de València.

El contingent d’inscripció per a la pròxima edició s’ha completat amb un 25% de dones, i un repartiment geogràfic del 54% de participants de la Comunitat Valenciana, un 24% de la resta d’Espanya i un 21% de corredors que arribaran a València Ciutat del Running des de el estranger. A més, hi haurà un total de 3.588 debutants en la prova i un total de 87 nacionalitats, que es reunirà per a gaudir d’un dels esdeveniments més grans del planeta.  

Les 20.000 inscripcions van cobrir en pocs mesos i ara els corredors vulguen participar en hauran d’estar inscrits en aquesta llista d’espera, que s’obri per a atendre noves sol·licituds i cobrir possibles baixes dels runners ja inscrits.

Sold Out 21K

UNA DE LES MILLORS PROVES DEL RUNNING MUNDIAL

La Mitja Marató València pertany als SuperHalfs, les sèries internacionals que reuneixen les millors carreres del món en la distància. Lisboa, Praga, Copenhaguen i Cardiff acaben de completar el llistat, que destaca per la seua alta qualitat organitzativa, cura al corredor i comptar amb etiquetes de la World Athletics.

Actualment és un de els més ràpid del món, fins fa uns mesos es tenia el rècord del món masculí i femení de la mateixa distància. Gràcies als 57:32 de l’atleta kenià, Kibiwott Kandie (Elit Edition, 2020) i de l’1.02:52 de l’etíop, Letesenbet Gidey (2021). 

Distància del recorregut

21.097,5 metros

diumenge 23 octubre 2022
08:30 -14:00

0

Entidad organizadora
SD Correcaminos y Fundación Trinidad Alfonso
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Grans Esdeveniments Actividad física