Agenda esdeveniments

2n Torneig Internacional de Rugbi Infantil ‘Pantera’ (S6 – S16)

Tot el dia del 22 d’abril 2017
al 23 d’abril 2017

València acollirà els dies 22 i 23 d’abril el II Torneig Internacional de Rugbi Infantil ‘Pantera’, en memòria a la figura de Jorge Diego García Garcerán ‘Pantera’, jugador i entrenador de Les Abelles.

Serà l’únic torneig que reunirà a 1.200 esportistes de categoria Infantil procedents d’alguns dels equips europeus amb major tradició en el rugbi i que sorgix amb la vocació de convertir València en referent per al rugbi base, per la qualitat de les instal·lacions esportives i les seues condicions per a l’organització i la pràctica esportiva.

A més del vessant esportiu, el torneig suposa una extensió del conegut ‘3r temps’ del rugbi, una oportunitat per al vessant lúdic de les competicions, com la realització de tallers o la convivència amb jugadors d’altres clubs i països, o l’intercanvi i el coneixement d’altres cultures.

El Torneig Pantera s’està consolidant, per mèrits propis en una trobada de rang internacional, el més potent en la seua categoria en nombre d’esportistes, procedència dels clubs i activitats complementàries. Així mateix, perseguix configurar-se com un vehicle de comunicació i promoció del rugbi i dels seus valors per als més jóvens i en un producte turístic per a la seua àrea d’influència.

Més informació de l'esdeveniment

 www.torneopantera.com/

Loading Map....
Poliesportiu Quatre Carreres
Carrer d'Ángel Villena, s/n, Valencia Valencia 46013

del22 d’abril 2017
al23 d’abril 2017
Tot el dia

0

Entidad organizadora
Les Abelles Rugby Club
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Edat escolar Rugbi