Agenda esdeveniments

2a Miniolimpiada i MiniMaratón 2018/2019 (entorn de la Ciutat de les Arts i les Ciències)

09:00 -13:00 01 de desembre 2018

El dissabte 1 de desembre a partir de les 9.00h. se celebrarà en la Ciutat de les Arts i les Ciències la segona jornada de Miniolimpiada de la temporada 2018-2019. Serà en l’entorn de la Marató València Trinidad Alfonso EDP y en el mateix entorn on s’estaran vivint les hores prèvies a la gran cita esportiva de la ciutat.

Es tracta d’una activitat multiesportiva emmarcada dins del projecte dels Jocs Esportius municipals (JJDDMM) de la ciutat de València. Este projecte, que va començar fa diverses temporades, s’ha consolidat dins del calendari d’activitats per als més menuts i cada dia són més els participants que disfruten d’estes jornades esportives de caràcter lúdic i educatiu.

Entre les activitats destaca el MiniMaratón València MAPFRE, destinat als futurs maratonians (més informació en el següent enllaç).

Xiquets i xiquetes de primer cicle de primària de diversos clubs i centres escolars de la ciutat de València, tenen l’oportunitat de disfrutar d’un dia d’esport i convivència, realitzant jocs preesportius adaptats les seues edats.

Entorn de la Ciutat de les Arts i les Ciències

dissabte 01 de desembre 2018
09:00 -13:00

0


Entidad organizadora
Fundació Esportiva Municipal i SD Correcaminos
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Edat escolar Esdeveniments Participatius Actividad física Atletisme Multideporte