Agenda esdeveniments

2ª MiniOlimpiada 2023/2024 (Estadi del Turia, Tram III – Atletisme)

10:00 -13:00 20 de gener 2024

La segona edició de les MiniOlimpiades 2023-2024 arriba el pròxim 20 de gener. La jornada tindrà lloc en la pista d’atletisme del Tram III del Estadi del Túria de 10:00h a 13:00h i tindrà al atletisme com a esport protagonista.

Es tracta d’una activitat multiesportiva emmarcada dins del projecte dels Jocs Esportius Municipals (JJDDMM) de la ciutat de València. Aquest projecte, que va començar fa diverses temporades, s’ha consolidat dins del calendari d’activitats per als més xicotets i cada dia són més els participants que gaudeixen d’aquestes jornades esportives de caràcter lúdic i educatiu.

Xiquets i xiquetes de primer cicle de primària de diversos clubs i centres escolars (xiquets i xiquetes de 6 i 7 anys, categoria pre-benjamí) de la ciutat de València, tenen l’oportunitat de gaudir d’un dia d’esport i convivència, realitzant jocs preesportius adaptats les seues edats en aquestes jornades esportives de caràcter lúdic i educatiu.

Esport, companyonia i convivència és el que es respira en les MiniOlimpiades, una iniciativa organitzada per la Fundació Esportiva Municipal (FDM) de València, que pretén promoure l’activitat física i esportiva entre les i els menors valencians.

Estadi del Turia – Tram III (Av. de Tirso de Molina, 18)

dissabte 20 de gener 2024
10:00 -13:00

0

Entidad organizadora
Fundació Esportiva Municipal
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Edat escolar Actividad física Atletisme