Agenda esdeveniments

26é Internacional Ciutat de València. Trofeu Diputació

Tot el dia del 19 de juliol 2023
al 23 de juliol 2023

Torn per al futvoley. El camp de joc que s’instal·larà en la platja del Cabanyal (al costat de l’Hotel Balneari Les Arenes) serà l’escenari del 19 al 23 de juliol del XVI Internacional Ciutat de València, Trofeu Diputació de València de futvoley, una de les proves del Circuit de Futvoley que recorre la geografia de la Comunitat.

L’espectacle està garantit en aquesta disciplina sobre l’arena que conjuga el volei i el futbol. Per a aprofundir en l’entrenament s’han programat cursos gratuïts d’iniciació i perfeccionament (els dies 19 i 20 de juliol), mentre que la fase prèvia serà el dia 21 i la fase final el 22 i 23 de juliol.

El Circuit Futvoley España compleix 30 anys de trajectòria amb el valor de ser el “anual més antic del món”, sent l’impulsor del Futvoley a Europa i suport fonamental de la gran progressió de l’esport més afí al futbol per les platges de tot el món.

L’emoció està assegurada en un torneig per parelles en les quals prima, a parts iguals, tècnica, resistència i plasticitat, qualitats que defineixen aquest esport.

Més informació de l'esdeveniment

 https://futvoley.es/

Platja del Cabanyal, voltants de l'estàtua a l'actor Antonio Ferrandis

del19 de juliol 2023
al23 de juliol 2023
Tot el dia

0


Entidad organizadora
Club Deportivo San José amb el suport de l'Associació Espanyola de Futvoley
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Trofeus Ciutat de València Futvolei