Agenda esdeveniments

15K Valencia Abierta al Mar 2024

09:00 -13:00 28 d’abril 2024

La 15K València Abierta al Mar arriba a la seua dotzena edició i ja té data confirmada: el 28 d’abril els corredors i corredores podran continuar gaudint de la meravellosa meta en paral·lel a primera línia de platja, en ple passeig de la Malva-rosa. Esta edició del 15K a més, serà distància homologada.

I a més, per als qui no vulguen o puguen afrontar una distància tan ambiciosa, continua la prova paral·lela de la meitat, 7,5 quilòmetres que celebra enguany la seua quarta edició (amb eixida, tambe a les 9:00h. des del mateix lloc).

El tret d’eixida de totes dues proves serà des del Passeig Marítim, al carrer José Ballester Gozalvo a les 09:00h.

La carrera torna al primer semestre de l’any, això és, s’acosta als seus orígens, quan era el primer gran fons de cada exercici a la ciutat del running. Però a més d’este canvi, l’organització ha preparat altres sorpreses, una de les principals el fet que el nou circuit, que s’acosta més a la zona costanera, estarà homologat pels jutges de la Federació Espanyola d’Atletisme.

15K Valencia Abierta al Mar, una carrera perfecta per a fer marca personal.

Distància del recorregut

Dos distàncies: 15 K. homologada per la RFEA. i 7.500 m.
Més informació de l'esdeveniment

 https://www.15kvalencia.es/

Voltants del carrer José Ballester Gozalvo, 65

diumenge 28 d’abril 2024
09:00 -13:00

0


Entidad organizadora
Federico Domenech S.A., empresa editora del diari Las Provincias en col·laboració amb diverses associacions i entitats esportives
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Esdeveniments Participatius Atletisme