Agenda esdeveniments

15K Nocturna València Banco Mediolanum 2021

22:00 -23:59 18 setembre 2021

La 15k Nocturna València Banco Mediolanum ja ha iniciat el seu compte arrere per a la seua huitena edició que se celebrarà el pròxim 18 de setembre de 2021.

Aquesta prova està organitzada per la Fundació València Club d’Atletisme de la Comunitat Valenciana en col·laboració amb l’ Ajuntament de València i presenta un recorregut homologat de 15K, amb el traçat que tant va agradar a corredors i públic però adaptat a les mesures sanitàries vigents. L’organització d’aquesta i de la resta de carreres treballen per a complir escrupolosament amb les mesures anti Coronavirus marcades per les institucions sanitàries.

El tret d’eixida es donarà a les 22:00h. des de l’Avinguda Enginyer Manuel Soto que servirà per a donar inici a la carrera i portarà als corredors des de l’Avinguda del Port cap al centre de la ciutat. A partir del quilòmetre 9 la 15k Nocturna València Banco Mediolanum recorrerà les grans vies, molt àmplies, afavorint una carrera ràpida plena de sensacions fins a encarar el tram final, buscant la meta que se situarà en Juan Verdeguer. Una prova amb les millors prestacions per als seus participants en una nit de setembre inoblidable.

Cal recordar que la 15K Nocturna València Banco Mediolanum és l’única carrera del món en la distància que posseeix la Road Race Silver Label de World Athletics, un estàndard de qualitat que la consolida organitzativament dins dels paràmetres més exigents del màxim organisme de l’atletisme internacional i en sintonia amb els valors que transmet la marca València Ciutat del Running.

Distància del recorregut

15k homologats per la RFEA
Més informació de l'esdeveniment

 15knocturnavalencia.com/

Eixida en l'Avinguda Enginyer Manuel Soto

dissabte 18 setembre 2021
22:00 -23:59

0


Entidad organizadora
Fundació València Club d'Atletisme de la Comunitat Valenciana en col·laboració amb l’ Ajuntament de València
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Esdeveniments Participatius Atletisme