Agenda esdeveniments

15K Nocturna València Banco Mediolanum 2020 (SUSPÉS)

00:00 -23:59 06 de juny 2020

A causa de la crisi sanitària generada per la propagació del virus Covid-19, totes les activitats es troben suspeses fins a un altre avís una vegada s’aixequi l’Estat d’Alarma.

La 15k Nocturna València Banco Mediolanum ja ha iniciat el seu compte arrere per a la seua octava edició que se celebrarà el pròxim 6 de juny de 2020.

Aquesta prova està organitzada per la Fundació València Club d’Atletisme de la Comunitat Valenciana i presenta un recorregut homologat amb el traçat que tant va agradar a corredors i públic, totalment pla de vies àmplies a la recerca d’afavorir una carrera plena de sensacions i amb les millors prestacions per als seus participants en una nit que serà inoblidable.

La prova tindrà el seu tret d‘eixida en l’Avinguda Enginyer Manuel Soto, que servirà per a donar inici a la carrera i portarà als corredors cap a l’Avinguda del Port cap al centre de la ciutat. A partir del quilòmetre 9 la 15k Nocturna València Banco Mediolanum buscarà les grans vies per a encarar el tram final.

Després de recórrer els 15 quilòmetres passant pels punts més emblemàtics de la ciutat, el Port de València donarà la benvinguda als corredors, traçant els seus últims metres, en una nit de juny espectacular per a la pràctica esportiva.

Després de recórrer els 15 quilòmetres passant pels punts més emblemàtics de la ciutat, els voltants del Port de València donaràn la benvinguda als corredors, traçant els seus últims metres, en una nit de juny espectacular per a la pràctica esportiva. El recorregut està homologat per la IAAF/RFEA, sent íntegrament urbà i sobre superfície asfaltada.

Cal recordar que la 15K Nocturna València Banco Mediolanum és l’única carrera del món en la distància que posseeix la Road Race Silver Label de World Athletics 2020, un estàndard de qualitat adquirit fa dues edicions que la consolida organitzativament dins dels paràmetres més exigents del màxim organisme de l’atletisme internacional i en sintonia amb els valors que transmet la marca València Ciutat del Running.

Distància del recorregut

15K
Més informació de l'esdeveniment

 15knocturnavalencia.com/

Eixida i meta en l'Avinguda Enginyer Manuel Soto

dissabte 06 de juny 2020
00:00 -23:59

0


Entidad organizadora
Fundació València Club d'Atletisme de la Comunitat Valenciana
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Esdeveniments Participatius Atletisme