Agenda esdeveniments

15K Nocturna València Banco Mediolanum 2019

22:30 -23:59 08 juny 2019

La 15k Nocturna València Banco Mediolanum ja ha iniciat el seu compte arrere per a la seua setena edició que se celebrarà el pròxim 8 de juny de 2019.

Aquesta prova està organitzada per la Fundació València Club d’Atletisme de la Comunitat Valenciana i presenta un recorregut homologat amb el traçat que tant va agradar a corredors i públic, totalment pla de vies àmplies a la recerca d’afavorir una carrera plena de sensacions i amb les millors prestacions per als seus participants en una nit que serà inoblidable.

La prova tindrà el seu tret d‘eixida en l’Avinguda Enginyer Manuel Soto, que servirà per a donar inici a la carrera i portarà als corredors cap a l’Avinguda del Port cap al centre de la ciutat. A partir del quilòmetre 9 la 15k Nocturna València Banco Mediolanum buscarà les grans vies per a encarar el tram final.

Després de recórrer els 15 quilòmetres passant pels punts més emblemàtics de la ciutat, el Port de València donarà la benvinguda als corredors, traçant els seus últims metres, en una nit de juny espectacular per a la pràctica esportiva.

Després de recórrer els 15 quilòmetres passant pels punts més emblemàtics de la ciutat, el Port de València donarà la benvinguda als corredors, traçant els seus últims metres, en una nit de juny espectacular per a la pràctica esportiva. El recorregut està certificat per la IAAF/RFEA, sent íntegrament urbà i sobre superfície asfaltada. La 15K Nocturna València Banco Mediolanum compta amb la distinció d’Etiqueta Bronze (Bronze Label) de la IAAF.

Distància del recorregut

15K
Més informació de l'esdeveniment

 15knocturnavalencia.com/

Eixida i meta en l'Avinguda Enginyer Manuel Soto

dissabte 08 juny 2019
22:30 -23:59

0


Entidad organizadora
Fundació València Club d'Atletisme de la Comunitat Valenciana
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Esdeveniments Participatius Atletisme