Agenda esdeveniments

15K Nocturna FibraValència

22:30 -23:30 30 de setembre 2023

La 15K Nocturna FibraValència, una de les carreres més representatives del calendari esportiu de València Ciutat del Running, ja ha obert inscripcions per a la seua desena edició.

La prova es disputarà el dissabte 30 de setembre, data en la qual València viurà la celebració d’un dels seus esdeveniments esportius més destacats: la 15K Nocturna València, que commemora enguany el seu 10é aniversari. La carrera, que ostenta la millor marca de la història en la distància sobre sòl espanyol, tant en categoria masculina com femenina, compta amb un traçat homologat per la Reial Federació Espanyola d’Atletisme.

La prova està inclosa dins del calendari internacional de World Athletics, així com en el Calendari Nacional de la RFEA amb categoria internacional. Així mateix compta amb la distinció de Road Race Label de World Athletics.

L’inici està previst a les 22:30h en l’avinguda Enginyer Manuel Soto i en ella es donaran cita milers de #NightRunners, disposats a recórrer els llocs més emblemàtics de la capital del Túria, com les Torres de Serrano, el carrer de la Pau, la Plaça de la Reina, la Plaça de l’Ajuntament i la Ciutat de les Arts i les Ciències, entre altres.

Entre les novetats d’aquest 2023, la carrera estrena nou naming oficial, la nova web i la nova línia gràfica.

Distància del recorregut

15K en un circuit homologat per la RFEA
Més informació de l'esdeveniment

 https://15knocturnavalencia.com/

Eixida des d'Enginyer Manuel Soto (aproximadament a l'altura de l'Avinguda del Port)

dissabte 30 de setembre 2023
22:30 -23:30

0


Entidad organizadora
Fundació València Club d'Atletisme
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Esdeveniments Participatius Atletisme